U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom

Herman Mussche en kamerorkest 'Concerto Limes'. 

Siegfried Idyll, Wagner

 

hermanmussche.nl

Lessen volgen in koordirectie, kerkmuziek, continuo of wil je noten leren lezen en van blad leren zingen? Zie voor de mogelijkheden hier onder. 

 

Koordirectie: Stel, je bent enthousiast met een koor aan het werk, maar wilt graag extra tools om het koor beter van dienst te kunnen zijn? Of, je loopt in de praktijk tegen problemen aan en je wilt weten hoe die op te lossen? Of misschien heb je nog helemaal geen koor, maar wil je ontdekken of het mogelijk iets voor je is? Dan is het tijd voor directieles. Ik geef deze lessen bij mij thuis in Ede, of eventueel in de vorm van een coachingssessie bij je eigen koor. Bij de eerste les kijken we wat je wilt leren en ontdekken we wat je al kunt en wat de komende tijd onze aandachtspunten zijn. Van slagtechniek tot repertoirekeuze, alles kan aan bod komen. Voor meer informatie: herman@hermanmussche.nl

 

Kerkmuziek: Kerkmuziek is een zeer veelzijdig vak, een beroep wat ik al jaren met groot enthousiasme uitoefen. Begonnen als cantor- organist in diverse kerken ben ik nu cantor van de Oude Kerk Amsterdam. Je kunt bij mij terecht voor lessen als cantor/dirigent, maar ook voor lessen kerkelijk orgelspel.

 

 

Cursus 'Koorzingen -basis' en 'Koorzingen - gevorderd' 

De cursus 'Koorzingen- basis' bestaat uit zes lessen van telkens 1 uur met maximaal 4 deelnemers. In deze cursus gaan we in op de verschillende aspecten van muziekmaken in koor die je als koorzanger nodig hebt. Onderwerpen zijn: 

- Het notenschrift- basis

- Van blad zingen- basis

- Muzikale termen

De cursus wordt in Ede gegeven, maar kan bij voldoende belangstelling ook op andere plaatsen worden gegeven. Voor meer informatie: herman@hermanmussche.nl

 

Voor zangers die al langer in een koor zingen en hun kennis verder willen uitbreiden is er de cursus 'Koorzingen- gevorderd'. Met de groep van maximaal 4 personen maken we een plan welke onderwerpen we behandelen. Deze cursus is bedoeld om vaardigheden (als het van blad zingen) verder uit te bouwen.